AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak şekil görmek

Kahve falında yuvarlak şekil görmek

Kahve falında yuvarlak şekil görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlak şekil gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında yuvarlak şekil görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak altın görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak ekmek görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak küpe görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ay görmek günah işlemekten korunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir