AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva yikmak

Kahve falında yuva yikmak

Kahve falında yuva yikmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların günden güne artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında yuva yikmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında kartal yuvası görmek canın derdine düşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yuvasını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yuva yapmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında karınca yuvasına oturmak üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yuvası görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında yuva yikmak kazancın artacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında güvercine yuva yapmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir