AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yuvasını görmek

Kahve falında yılan yuvasını görmek

Kahve falında yılan yuvasını görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılan yuvasını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yılanı yuvasında görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın yuvasına girdiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın yuvasını görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Kahve falında yuvasında yılan görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılan yuvası görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan yuvasını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ve yuvasını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalettir.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir