AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva yapmak

Kahve falında yuva yapmak

Kahve falında yuva yapmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında yuva yapmak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Kahve falında yuva yapmak kolay yollardan kazanacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yuvası yapmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine yuva yapmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, sorunsuz geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kediye yuva yapmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baykuş yuvası görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yuva yikmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare yuvası görmek gitmediği yerlere gideceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir