AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı yuvası görmek

Kahve falında arı yuvası görmek

Kahve falında arı yuvası görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kalp kırıklığı olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında arı yuvası gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet eder.

Kahve falında arı yuvası bozmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına inanılır.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında arı yuvası görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Kahve falında tavşan yuvası görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hayvan yuvası görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva kurmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir