AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuva bozmak

Kahve falında yuva bozmak

Kahve falında yuva bozmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, şansının yaver gideceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında yuva bozmak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işarettir.

Kahve falında karınca yuvasını bozmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet eder.

Kahve falında arı yuvası bozmak namının yürüyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva bozmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca yuvası bozmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan serçe görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karınca yuvası ve yumurtası görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yuvası görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir