AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek yuvası görmek

Kahve falında örümcek yuvası görmek

Kahve falında örümcek yuvası görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek yuvası gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında örümcek yuvası görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında örümcek yuvası bozmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kediye yuva yapmak eline yeni fırsatların geçeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yuva yapan güvercin görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında keklik yuvası görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arı yuvası görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında yuvadan yumurta toplamak canının derdine düşeceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir