AnaSayfa / Genel / Kahve falında yusufcuk kolyesi takmak

Kahve falında yusufcuk kolyesi takmak

Kahve falında yusufcuk kolyesi takmak işlerinde atılıma geçeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yusufcuk kolyesi takmak gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında siyah inci kolye takmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, işlerin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında tahta kolye takmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolyesini takmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Kahve falında büyük kolye takmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğe kolye takmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında altın kolyeler takmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye yüzük takmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak yaşam refahının düşeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir