AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, malvarlığının artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında balık avlamaya çalışmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru av köpeği görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında avrupa ülkesi görmek ekmeksiz kalacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında avustralyauya gitmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında av eti yemek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, borçlarını bitireceğine işaret eder.

Kahve falında avlanan aslan görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda ava gitmek yakın akrabadan gelecek habere, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir