AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen deve görmek

Kahve falında yürüyen deve görmek

Kahve falında yürüyen deve görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yanlış kararlar vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yürüyen deve gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Kahve falında deveden süt sağmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, uzun sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve kuşu yumurtası görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında deveye su içirmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında uçan deve görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devenin doğurduğunu görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında deve ve eşek görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında devenin insan yediğini görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir