AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan deve görmek

Kahve falında uçan deve görmek

Kahve falında uçan deve görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarını alacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulur.

Kahve falında uçan deve gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Kahve falında devenin uçtuğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalettir.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek tövbelerin kabul olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uçan deve görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında deveden süt sağmak çirkin amellere, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında deveye su içirmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında deveci armudu görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulur.

Kahve falında deve beslemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir