AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveden süt sağmak

Kahve falında deveden süt sağmak

Kahve falında deveden süt sağmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında deveden süt sağmak gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Kahve falında deveden süt sağmak hasret gidereceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve sütü sağmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deve sağmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sütü sağmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insandan süt sağmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiden süt sağmak ayağa kalkacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu sütü sağmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bunalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir