AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin doğurduğunu görmek

Kahve falında devenin doğurduğunu görmek

Kahve falında devenin doğurduğunu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, doğruluğu bulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin şifa bulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devenin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında devenin doğurduğunu görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında denizde deve görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında deve tüyü görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında deve kuşuna binmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dev deve görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan deve görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve saldırması görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında deveden kaçtığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir