AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya kaka yapmak

Kahve falında halıya kaka yapmak

Kahve falında halıya kaka yapmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında halıya kaka yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında camiye kaka yapmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, küfürlü söze yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında suya kaka yapmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolona kaka yapmak büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kaka yapmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir