AnaSayfa / Genel / Kahve falında ava çıkmak

Kahve falında ava çıkmak

Kahve falında ava çıkmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ailesi ile mutlu olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ava çıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında balık avına çıkmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ava çıkmak işlerdeki verimin artacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ava çıkmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında tavşan avına çıkmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında domuz avına çıkmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avusturya görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında av kuşu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında av tüfeği görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir