AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan avına çıkmak

Kahve falında tavşan avına çıkmak

Kahve falında tavşan avına çıkmak bunları en doğru şekilde kullanacağına, canını sıkılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan avına çıkmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında tavşan avına çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ava çıkmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında silahla ava çıkmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalettir.

Kahve falında balık avına çıkmak büyük mutluluklar yaşayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında domuz avına çıkmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında avrupa görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir