AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ava çıkmak

Kahve falında silahla ava çıkmak

Kahve falında silahla ava çıkmak geçim sıkıntısı çekeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ava çıkmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında silahla ava çıkmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında av silahı görmek evlatlarından hayır bulacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ava çıkmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balık avına çıkmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan avına çıkmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında domuz avına çıkmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yavru av köpeği görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin avlamaya çalışmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir