AnaSayfa / Genel / Kahve falında yünü yıkamak

Kahve falında yünü yıkamak

Kahve falında yünü yıkamak çaresiz durumlarda kalacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, endişelerin son bulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Kahve falında yünü yıkamak gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında koyun yünü yıkamak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yünü yıkamak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yün yıkamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında koyun yün yıkamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yıkamak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye tabir olunur.

Kahve falında denizde yün yıkamak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli yün yıkamak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir