AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yün yıkamak

Kahve falında denizde yün yıkamak

Kahve falında denizde yün yıkamak adımlarını daha sağlam atacağına, yeni planlar yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yün yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında denizde yün yıkamak saygınlığının da artacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede yün yıkamak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli yün yıkamak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak mevlit okutacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yünü yıkamak bereket ve zenginlik olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında yatak yünü yıkamak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sohbetinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir