AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yıkamak

Kahve falında yün yıkamak

Kahve falında yün yıkamak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün yıkamak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormak gerekebilir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yünü yıkamak çalışıyorsa terfi alacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yün yıkamak kişinin rahat bir nefes alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında yün yastık yıkamak strese gireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yün yatak yıkamak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında suda yün yıkamak kendisini çaresiz hissedeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında siyah yün yıkamak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir