AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun yünü yıkamak

Kahve falında koyun yünü yıkamak

Kahve falında koyun yünü yıkamak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gelirinin daimi olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında koyun yünü yıkamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanız gerekiyor.

Kahve falında koyun yün yıkamak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek malvarlığının artacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yünlü koyun görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, problemleri teker teker çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve yün görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun yününü görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış koyun yünü görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun yün görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir