AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ve yün görmek

Kahve falında yorgan ve yün görmek

Kahve falında yorgan ve yün görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, artık daha dikkatli davranacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan ve yün gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yünden yorgan yapmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sabit geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında yün yorgan dikmek kazancının günden güne arttıracağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan ve yün görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yün görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yünlü yorgan görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan yünü görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında yün yorganı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir