AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yatak yorgan görmek

Kahve falında yün yatak yorgan görmek

Kahve falında yün yatak yorgan görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yün yatak yorgan gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yünü görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ve yün görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün ve yorgan görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yün yorgan yıkamak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan yün görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yün yorgan dikmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Kahve falında yün yorganı görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir