AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün ve yorgan görmek

Kahve falında yün ve yorgan görmek

Kahve falında yün ve yorgan görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ve yorgan gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Kahve falında yün yorganı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün ve yorgan görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, korkularının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yün görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yün yorgan yıkamak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yünden yorgan yapmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yün yorgan görmek torunlarına dahi yeteceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yünü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ticaretin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir