AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yünü görmek

Kahve falında yorgan yünü görmek

Kahve falında yorgan yünü görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yünü gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yün yorgan görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yünlü yorgan görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yünden yorgan yapmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek malını ve parasını sağlama alacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün yorganı görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan dikmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yün yorgan almak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir