AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yıkadığını görmek

Kahve falında yün yıkadığını görmek

Kahve falında yün yıkadığını görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yün yıkadığını gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında yün yıkamak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak hep yerinde sayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yün yıkamak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında koyun yünü yıkamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yün yorgan yıkamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün yastık yıkamak prestij kazanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir