AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden patik almak

Kahve falında ölüden patik almak

Kahve falında ölüden patik almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, düzenin bozulacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden patik almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında ölüden patik almak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında patiği görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor patik görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına patik giymek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bebek patiği görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tek patik görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çorap patik görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çetik patik görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir