AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek patik görmek

Kahve falında tek patik görmek

Kahve falında tek patik görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek patik gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında tek patik görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hatalı yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patik görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında kadın patiği görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük patik görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek patikleri görmek dedikodu edeceğine, hobilerine eğileceğine rivayet eder.

Kahve falında patik istemek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında patiği görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek ticaret adamı (kadını) olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir