AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk hırka görmek

Kahve falında yeşil renk hırka görmek

Kahve falında yeşil renk hırka görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında yeşil renk hırka görmek ona göre davranacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk hırka görmek çok sevineceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli hırka görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk hırka görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında gri renk hırka görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil hırka giydiğini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir