AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı saça görmek

Kahve falında yumurtayı saça görmek

Kahve falında yumurtayı saça görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtayı saça gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret eder.

Kahve falında saça yumurta görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı saça görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rızıksız kalacağına işaret eder.

Kahve falında saçına yumurta görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında saça yumurta sürmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet eder.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta ve civciv görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, dertlerine çare bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir