AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına yumurta görmek

Kahve falında saçına yumurta görmek

Kahve falında saçına yumurta görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bundan hayır göreceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına yumurta gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında saça yumurta sürmek umutlarının söneceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtayı saça görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına yumurta görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında saça yumurta görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşudan yumurta istemek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir