AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu yumurta yemek

Kahve falında kabuklu yumurta yemek

Kahve falında kabuklu yumurta yemek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, dertlerine çare bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, kişinin yasa düşeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yumurta yemek gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yumurtayı kabuğuyla yemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Kahve falında kabuklu yumurta yemek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir