AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Kahve falında yumurtadan balık çıktığını görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, hem yeni yerler göreceğine yorulur.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtadan yılan çıktığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına inanılır.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtadan civciv çıktığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Kahve falında civcivin yumurtadan çıktığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir