AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yediğini görmek

Kahve falında yumurta yediğini görmek

Kahve falında yumurta yediğini görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yumurta yediğini görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe yumurta yedirmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek maneviyatının çökeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta yediğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına inanılır.

Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir