AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek

Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek

Kahve falında birinin yumurta yediğini görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yumurta yediğini gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yağda yumurta yediğini görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Kahve falında birine yumurta yedirmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yumurta yedirmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir