AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta ve zeytin görmek

Kahve falında yumurta ve zeytin görmek

Kahve falında yumurta ve zeytin görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi kriz yaşanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulur.

Kahve falında yumurta ve zeytin gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında yumurta ve zeytin görmek iyileşme göstereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında birinden siyah zeytin almak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin yedirmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin yediğini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ezmesi yemek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında zeytin kusmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinli açma görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir