AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytinli açma görmek

Kahve falında zeytinli açma görmek

Kahve falında zeytinli açma görmek içinin ferahlayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Kahve falında zeytinli açma gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında zeytinli açma görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açma ekmek yapmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında açmayan çiçek görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin açmasını görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında açma börek görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı açmaya çalışmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açma yapmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir