AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iri zeytin görmek

Kahve falında siyah iri zeytin görmek

Kahve falında siyah iri zeytin görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, konfor içinde olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iri zeytin gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek sorununu kolayca çözeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında iri zeytin yemek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet eder.

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri iri zeytin görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında iri zeytin görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında iri siyah göz görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir