AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta toplandığını görmek

Kahve falında yumurta toplandığını görmek

Kahve falında yumurta toplandığını görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında yumurta toplandığını gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında yumurta toplandığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta toplarken görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu top görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta top oynamak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının top oynadığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dut toplayıp yemek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında toplanıp gitmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir