AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanıp gitmek

Kahve falında toplanıp gitmek

Kahve falında toplanıp gitmek yeni bir hayat kurulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, amaçlarına ulaşmaya, önemli bir lider haline geleceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında toplanıp gitmek gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında toplanıp gitmek kendini toparlayamayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Kahve falında eşya toplayıp gitmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşyalarını toplayıp gitmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top kek görmek yolunun açık olacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu top görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçan top görmek güzel günlerin sona ereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında top oynamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında toplanmış kırmızı gül görmek sermayenin harcandığına değeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir