AnaSayfa / Genel / Kahve falında rafadan yumurta görmek

Kahve falında rafadan yumurta görmek

Kahve falında rafadan yumurta görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta pişirmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında rafadan yumurta yemek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında rafadan yumurta yediğini görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında rafadan yumurta görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve yumurta görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir