AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta istemek

Kahve falında yumurta istemek

Kahve falında yumurta istemek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında yumurta istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Kahve falında komşudan yumurta istemek şansının kendisinden yana olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Kahve falında birinin yumurta istediğini görmek rızkının da genişleyeceğine, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinden yumurta istemek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta istemek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta yemek istemek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden helallik istemek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında at istemek işlerdeki verimin artacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir