AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt ve yumurta görmek

Kahve falında süt ve yumurta görmek

Kahve falında süt ve yumurta görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt ve yumurta gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında yumurta süt görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt yumurta görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta ve süt görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına inanılır.

Kahve falında süt ve yumurta görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında yumurtalı pide görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek yumurtası görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir