AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta seçtiğini görmek

Kahve falında yumurta seçtiğini görmek

Kahve falında yumurta seçtiğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta seçtiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Kahve falında yumurta seçtiğini görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sezeryan doğum görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak kötü günlerin arkada kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin bi insanı görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir