AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak moral bozukluğu yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, zorlukların geride kalacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yapılması gereken değişiklikleri görmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevmediğin biriyle yakın olmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin adamı görmek kazancının günden güne arttıracağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında elbise seçememek psikolojik olarak toparlanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğin birini hamile görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği birini hamile görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediği bir insanı görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir