AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak işlerin bir anda azalacağına, daha bir sevileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği birine sarılmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sezeryan doğum yapmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediği kadını görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sezeryanla erkek bebek doğurmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir