AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Kahve falında sevmediğin biriyle nişanlandığını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yollarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle nişanlanmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlenmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında baska bir sehre gitmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında seni seven erkeği görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak dinde olgunlaşacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulur.

Kahve falında deniz seyrettiğini görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek hedeflere ulaşamayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir