AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta pişirmek

Kahve falında yumurta pişirmek

Kahve falında yumurta pişirmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmeli, başkalarına yatırım yapmak yerine, maddi kaynaklarınızı arttırmalısınız.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek bilgilerle donanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında birine yumurta pişirmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir