AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yumurta pişirmek

Kahve falında birine yumurta pişirmek

Kahve falında birine yumurta pişirmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında birine yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yumurta pişirip yediğini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında rafadan yumurta pişirmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yumurta pişirmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yumurta pişirdiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir