AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yumurta pişirmek

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yumurta pişirmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yumurta pişirdiğini görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rafadan yumurta pişirmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek borçlarının kapacağına, kimseden korkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntılarının geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir